Monday, 10 August 2009

Jualan : E-Book Evolusi Jutawan

Pagi ini saya terima newsletter promosi mengenai pelancaran e-book terbaru bertajuk "Evolusi Jutawan". E-book ini dikatakan mengungkap cara sebenar jutawan-jutawan berfikir. Kalau nak difikirkan, betul juga tu. Kita mesti sentiasa menganggap jutawan-jutawan ni cuma tahu macam mana nak enjoy dan spend duit je kan, tapi rasanya kalau begitu la cara sebenar jutawan berfikir, dorang takkan jadi jutawan kan?

E-book ini memberi penerangan lengkap mengenai :

  1. Cara-cara jutawan berfikir
  2. Sifat-sifat yang perlu dielakkan untuk jadi jutawan
  3. Sifat-sifat yang perlu ada untuk jadi jutawan
  4. Pengurusan Kewangan seorang jutawan
Saya pun belum beli e-book ini, jadi susah la nak bagi sebarang komen atau review. Tapi, publisher e-book ini juga la yang mengeluarkan e-book "Amalan Jutawan", jadi ada kemungkinan kualiti e-book ini juga turut memberangsangkan.

Jika ada yang berminat nak beli, boleh klik di sini. Cuma RM45 je. Baca betul-betul maklumat dari page tu sebelum buat sebarang pembelian ye. Jangan mudah terima je cakap saya atau cakap sesiapa pun. Kalau e-book itu betul-betul berguna, biar la kita yang buat keputusan sendiri k. Selamat membaca !


2 comments:

PengurusanKewangan.com said...

Salam Sejahtera.

Maaf.

Ebook ini bukan dari kami.

Kami hanya menerbitkan ebook Teknik Manipulasi
dan akan datang adalah KWSP Satu Pendedahan sahaja.

Harap maklum.

Kamal said...

Minta maaf. Kesilapan dari pihak saya. Sudah update ke info yang lebih tepat.

Post a Comment